Prachtige time lapse laat verloop zwangerschap in gezin zien

Prachtige time lapse laat verloop zwangerschap in gezin zien

Als er een kleintje op komst is, dan verandert er heel veel in je leven. Hoe leuk is het om die veranderingen in twee minuten te zien! Moeder Monique, vader Byron, zoontje Dylan en de honden laten in een schitterende time lapse zien hoe een nieuwe zwangerschap verloopt in een gezin.

Het gezin heeft een eigen YouTube-kanaal The Dunder Boy en daarop plaatste ze onlangs een prachtige time lapse video over de komst van hun tweede kind, een broertje voor Dylan:

Lees ook:
Time lapse video: zo ziet de nacht van een moeder eruit

Time lapse eerste zwangerschap

Het is trouwens niet de eerste time lapse die ze maakten van een zwangerschap. Natuurlijk hadden ze ook van de zwangerschap van hun eerste zoontje, Dylan, een time lapse van 90 seconden gemaakt:

Movie2]

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50