Politie richt knuffelclub op voor baby van collega

Politie richt knuffelclub op voor baby van collega

Goede collega’s hebben is goud waard. Dat ondervond de Amerikaanse Melissa. Zij werkt als agente in de staat Colorado. Toen haar veel te vroeg geboren baby Axle naar een ander ziekenhuis moest in Aurora, zo’n 400 kilometer verderop. Hij kreeg daar betere zorg en Melissa en haar man gingen met hem mee. Ze kenden daar in eerste instantie helemaal niemand...

Daarom nam collega van haar contact op met het lokale politiebureau in Aurora en legde hun situatie uit. De agenten ondernamen meteen actie. Melissa en haar man Adam werden bij haar onbekende collega’s thuis uitgenodigd en er werd geld voor het gezin ingezameld. Maar de band en Melissa’s onbekende collega’s uit Aurora werd nog hechter toen Melissa en Adam voor hun werk weer terug moesten keren naar hun woonplaats en hun zoontje in het ziekenhuis moesten achterlaten.

Lees ook:
Opa bezoekt te vroeg geboren baby's in ziekenhuis

Knuffelclub

Haar Aurora-collega’s richtten een ‘knuffelclub’ op. Om de beurt gingen ze naar het ziekenhuis om Axle even in de armen te houden en te knuffelen nu zijn ouders dat niet meer konden doen.

Eén nadeel...

Pas na ruim vier maanden was Axle sterk genoeg om naar huis te gaan. Het gaat nu gelukkig goed met hem.

Volgens de vader van Axle zit er wel een nadeel aan de ‘knuffelclub’: hij wil nu de hele tijd worden vastgehouden;-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50