Podcast: Wat doet de Opvoedpoli nu precies?

Podcast: Wat doet de Opvoedpoli nu precies?
  • in Opvoeding
  • 0
  • 1480
  • 10/06/2019

Wat doet de Opvoedpoli nu precies? In een nieuwe aflevering van The Real Deal praat Babybytes-deskundige Tilda Timmers met gz-psycholoog Kind en Jeugd Nadine Rhoen. Zij vertelt precies waarvoor je terecht kunt bij de Opvoedpoli. Ook praat ze met Tilda over het belang van hechting tussen ouder en kind.

Nadine vertelt in The Real Deal welke vragen het meest worden gesteld bij de Opvoedpoli. Ook geeft ze advies over de hechting tussen ouder en kind. In de podcast hebben ze het onder andere over de het 'Still Face Experiment', waardoor duidelijk te zien is wat de invloed is van gezichtsuitdrukkingen op de hechting tussen ouder en kind. Bekijk de video van het Stille Face Experiment.

The Real Deal - #6 - Wat doet de Opvoedpoli precies?

Beluister via Stitcher

Beluister via Soundcloud

Beluister via Spotify

Luister ook naar de vorige podcasts:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda is moeder van Livia en Emmi. Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50