Podcast bevallingsverhalen: bevallen van een tweeling

Podcast bevallingsverhalen: bevallen van een tweeling

Er staat weer een kersverse aflevering klaar van de BabyBytes Bevallingsverhalen Podcast! Deze keer vertellen we je alles over het bevallen van een tweeling en kun je luisteren naar bevallingsverhalen van lezeressen die zijn bevallen van een tweeling.

Bevallen van een tweeling

Als je zwanger bent van een tweeling gaat het allemaal net even anders dan wanneer je zwanger bent van één baby. Welke verschillen er precies zijn en waar je rekening mee moet houden als je zwanger bent van een tweeling vertellen we je in de tweede aflevering van de BabyBytes Bevallingsverhalen podcast.

Verder kun je luisteren naar de verhalen van lezeressen Nina en Michelle die worden voorgelezen door redactiemedewerkers van BabyBytes. Veel luisterplezier!

Jouw verhaal in onze podcast?

Wil je ook graag dat jouw verhaal wordt verteld in onze podcast? Stuur jouw bevallingsverhaal naar de redactie met behulp van dit formulier!

Luister ook:

Aflevering 1: badbevallingen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50