Allereerste aflevering Babybytes bevallingsverhalen podcast: badbevallingen

Allereerste aflevering Babybytes bevallingsverhalen podcast: badbevallingen

Ook zo gek op podcasts? Vanaf nu kun je luisteren naar de BabyBytes bevallingsverhalen podcast! Elke maand is er een nieuwe aflevering te horen rondom een bepaald bevallingsthema en hoor je bevallingsverhalen van onze lezeressen.

De allereerste aflevering staat in teken van badbevallingen. Deze manier van bevallen wordt steeds populairder omdat het een beetje de scherpe kantjes van de pijn haalt. Maar waar moet je allemaal aan denken als je in bad wilt bevallen en kun je dat alleen thuis doen of ook in een ziekenhuis?

Bevallingsverhalen

Alle do's en don'ts hebben we voor je op een rijtje gezet en ook kun je naar twee bevallingsverhalen luisteren van lezeressen Annelies en Lindy die allebei in bad zijn bevallen. De waargebeurde bevallingsverhalen worden verteld door de redactie van BabyBytes, met behulp van AI.

Podcast

Wij zijn heel benieuwd wat je van de BabyBytes bevallingsverhalen podcast vindt!

Jouw verhaal in onze podcast?

Wil je ook graag dat jouw verhaal wordt verteld in onze podcast? Stuur jouw bevallingsverhaal naar de redactie met behulp van dit formulier!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50