Papa komt met een geniale manier om zijn peuter bezig te houden

Papa komt met een geniale manier om zijn peuter bezig te houden
  • in Peuter
  • 4
  • 12186
  • 16/02/2017

Als je peuter behoefte heeft aan entertainment, er geen speelgoed voorhanden is en er een woedeaanval dreigt te komen, is het de hoogste tijd om creatief te zijn. En dat is precies wat deze geniale vader is.

Deze vader had geen zin in een stressvolle reis naar de speeldgoedwinkel en dus maakte hij zelf een entertainmentbord voor zjin peuter. Hij pakte alle dingen die zijn peuter nooit met rust laat in huis en bevestigde deze op een bord. Gegarandeerd uren speelplezier! Sommige voorwerpen zien er echter scherp uit en we vragen ons af of het verstandig is om deze op het bord te bevestigen. Maar de foto die is geplaatst op Imgur, heeft honderden reacties ontvangen waarbij de vader onder andere een genie genoemd wordt.

Plus, het spelen met een rekenmachine, telefoon en magnetische letters kan alleen maar een goede zaak zijn. Geletterdheid en wiskunde vaardigheden: check!

View post on imgur.com

Wat vind jij van het entertainmentbord van deze papa?

Meer artikelen lezen op Babybytes? Like Babybytes op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50