Paasinspiratie: leukste activiteiten met kleintjes en alles over eieren verven! 

Paasinspiratie: leukste activiteiten met kleintjes en alles over eieren verven! 

Wat zijn nu leuke activiteiten die je met Pasen kunt doen met baby's en peuters. En wil je nog wat inspiratie voor het verven van de eieren? We hebben heel veel Paasinspiratie! 

Eieren verven 

Ben je van plan versierde eieren te verstoppen voor je kleine om te zoeken tijdens Pasen? Je kunt het simpel houden door leuke paasstickers op de eieren te plakken of van die kant en klaar geverfde eieren in de supermarkt te kopen, maar je kunt er ook mee uitpakken! Wij hebben in het verleden al heel wat leuke artikelen geschreven waarin we je kunnen inspireren om je paaseieren mooier te maken dan ooit! 

10 creatieve manieren om paaseieren te versieren 

Paaseieren verven: voor de echte creabea's of gewoon ter inspiratie 

Leuke paasactiviteiten voor je baby, dreumes en je peuter

Om je kleintjes meer bewust te maken van de feestdagen, kun je een aantal leuke activiteiten doen. Paaseitjes zoeken is natuurlijk leuk als ze al wat groter zijn. Maar je kunt veel meer doen met paaseieren, waardoor ze niet alleen Pasen heel leuk gaan vinden, maar ook zichzelf op een speelse manier kunnen ontwikkelen. 

In het artikel ‘Leukste paasactiviteiten voor baby's en peuters’ kun je aan de slag! 

De BabyBytes-redactie wenst iedereen een Vrolijk Pasen! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Wij gaan vieren dat Jezus is opgestaan want daar draait het natuurlijk om met Pasen. Hij die álles voor ons overhad en heeft. Fijn Pasen ❤️

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50