Oproep: wat zou jij doen tijdens een kind- en partnervrij weekend?

Oproep: wat zou jij doen tijdens een kind- en partnervrij weekend?

Als drukke moeder denk je er vast wel eens aan: een kind- en partnervrij weekend. Wat zou jij doen als je ineens zoveel me time hebt? Wij willen het weten!

Ik had geen slaapgebrek (mijn kinderen zijn al wat ouder) en ik was mijn gezin zeker niet zat, maar een dagje helemaal voor mezelf leek me toch wel erg fijn. Sterker nog een weekendje in mijn eentje weg: dat zou helemaal het einde zijn! Wat zou ik dan allemaal doen? Lekker shoppen, een terrasje pakken, naar een beautysalon, in mijn eentje uit eten gaan, de hele dag Netflixen?

En toen was het zover: ik ging een weekendje weg. ALLEEN. En het was héél fijn!

Lees ook:
Belangrijk! Zo verwen je jezelf als moeder

Opgesloten in m'n hotelkamer

Eenmaal in mijn hotel viel ik als een blok in slaap toen ik het bed wilde uitproberen, daarna  heb ik een of andere onzin realityserie op TLC gekeken en ben ik als een gek gaan shoppen. Vervolgens heb ik een hele grote zak bij de snacktent met de grote ‘M’ gekocht en heb ik me weer opgesloten in mijn hotelkamer, waar ik uitgebreid heb genoten van mijn snackdiner, mijn haren heb gekleurd, heel veel tijdschriften gelezen om vervolgens ontzettend veel afleveringen CSI gekeken om vervolgens weer als een blok in slaap te vallen.

Dat gaan we binnenkort weer doen!

Ben jij weleens in je eentje een weekendje weggeweest? En wat heb je toen gedaan?

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


 • 6dekadootje

  ja lekker weekend spanje en genieten en uitslapen , maar ja dat is een droom nu weer terug naar de werkelijkheid

 • Guusje82

  Een dagje sauna! Een weekend naar Barcelona! En lang weekend skiën met mijn zus! Carnavallen zonder kids!

  En zo kan ik nog wel wat dingen bedenken hoor...

 • mamavanmijnlief

  Bewonderenswaardig hoe sommige dames alle tijd het liefste met hun gezin doorbrengen. Ik vind het echter heeeeeerlijk om ook es tijd voor mezelf te hebben. Spa met vriendin, lekker uit eten, wijntjes drinken, uitslapen, series bingewatchen... ik vermaak me wel hoor

 • Kez

  Moet er niet aan denken. Zou mijn kinderen teveel missen!

 • My-Pride-and-Joy

  Ik vind er geen bal aan om in mijn eentje een weekendje weg te gaan.. Nee ik geniet juist van mijn gezin en doe veel liever leuke dingen samen. Het enige dat wel eens gebeurd is een avondje weg of hooguit een dagje weg met iemand, maar dan ben ik 's avonds gewoon weer fijn thuis.

 • MamaJL

  Dat vind ik ook.

 • Jti-gl

  Ohh, alleen zou ik me denk ik eenzaam gaan voelen😅 maar een weekend met mn partner vind ik wel erg leuk! Is alweer heel lang geleden, maar ja 4 kinderen ergens moeten onderbrengen is ook niet niks😅

 • Nx4

  Ik zou der niet aan moeten denken om alleen een weekend weg te gaan of zelfs een weekend thuis alleen. Ik roep altijd wel oh even een dagje voor mezelf zou fijn zijn, maar wanneer de kids dan ook e eens gaan logeren, mis ik die monsters veel te erg, en kan ik aan niks anders meer denken, en zonder mijn partner wil ik niet weg, juist met hem heb ik lol etc.

  Een dagje weg met vriendinnen die ik wel eens maar Dan ben ik gewoon savonds weer thuis.

 • Assiral

  Netflixen en lekker vroeg slapen, en hopelijk heeeel laat wakker worden

 • Soccer-Mom

  Ik ga wel met een vriendin op stap (zonder man en kids) maar alleen, nee dat doe ik niet. Zou niet weten waarom ik dat nou weer zou moeten doen. Mijn vriendin en ik gaan regelmatig een citytripje doen. Dan ben ik dus meerdere dagen bij mijn gezin weg. Hoewel ik mijn man en kinderen mis, geniet ik enorm tijdens zo'n reis.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50