Oproep: wat zou jij doen tijdens een kind- en partnervrij weekend?

Oproep: wat zou jij doen tijdens een kind- en partnervrij weekend?
  • in Moeder
  • 9
  • 1506
  • 09/05/2019

Als drukke moeder denk je er vast wel eens aan: een kind- en partnervrij weekend. Wat zou jij doen als je ineens zoveel me time hebt? Wij willen het weten!

Ik had geen slaapgebrek (mijn kinderen zijn al wat ouder) en ik was mijn gezin zeker niet zat, maar een dagje helemaal voor mezelf leek me toch wel erg fijn. Sterker nog een weekendje in mijn eentje weg: dat zou helemaal het einde zijn! Wat zou ik dan allemaal doen? Lekker shoppen, een terrasje pakken, naar een beautysalon, in mijn eentje uit eten gaan, de hele dag Netflixen?

En toen was het zover: ik ging een weekendje weg. ALLEEN. En het was héél fijn!

Lees ook:
Belangrijk! Zo verwen je jezelf als moeder

Opgesloten in m'n hotelkamer

Eenmaal in mijn hotel viel ik als een blok in slaap toen ik het bed wilde uitproberen, daarna  heb ik een of andere onzin realityserie op TLC gekeken en ben ik als een gek gaan shoppen. Vervolgens heb ik een hele grote zak bij de snacktent met de grote ‘M’ gekocht en heb ik me weer opgesloten in mijn hotelkamer, waar ik uitgebreid heb genoten van mijn snackdiner, mijn haren heb gekleurd, heel veel tijdschriften gelezen om vervolgens ontzettend veel afleveringen CSI gekeken om vervolgens weer als een blok in slaap te vallen.

Dat gaan we binnenkort weer doen!

Ben jij weleens in je eentje een weekendje weggeweest? En wat heb je toen gedaan?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50