Oproep: waarom voel jij je schuldig als werkende moeder? Of juist niet?

Oproep: waarom voel jij je schuldig als werkende moeder? Of juist niet?
  • in Moeder
  • 6
  • 3649
  • 21/09/2018

De balans tussen werk en privé is als moeder soms ver te zoeken. Hoe vaak hoor je wel niet dat als je thuis bent met je werk bezig bent en als je op je werk bent dat je hoofd bij thuis zit. En schuldig dat we ons dan voelen… Of heb jij dat helemaal niet? Laat ons weten hoe jij hiermee omgaat.

Afgelopen week kwam uit onderzoek van Kek Mama naar voren dat maar liefst een derde van de werkende moeders (35%) zich schuldig voelt als werkende moeder, omdat ze door werk minder tijd voor hun kinderen vrij kunnen maken dan ze willen.

Lees ook:
Hillary Duff over het beroemde schuldgevoel

Oproep

Voor een artikel op BabyBytes zijn we op zoek naar moeders die willen vertellen hoe zij daar tegenover staan. Voel jij je schuldig naar je gezin toe als werkende moeder? En waarom? Of voel je juist helemaal niet schuldig?

Laat hieronder of op onze Facebookpagina een reactie achter of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. schuldgevoel.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50