Oproep: je mooi maken voor een bevalling. Doe jij eraan?

Oproep: je mooi maken voor een bevalling. Doe jij eraan?

Je hebt alles om je heen verzameld of meegenomen om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je bevalling, maar heb je eraan gedacht om je mooi te maken voor het moment suprême?

Het klinkt mij een beetje als ver-van-mijn-bed-show, maar het gebeurt dus echt: dat vrouwen zich mooi maken voordat ze gaan bevallen. Ze willen er wel een beetje mooi uit zien als ze worden gefotografeerd als ze met hun pasgeborene…

Lees ook:
Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling

Schoonheidsspecialist

Zo blijkt uit onderzoek dat vrouwen twee en een half uur voor de geboorte nog even hun make-up bijwerken. Maar liefst 64 procent van de zwangere vrouwen tussen de 18 en 31 jaar zeggen dat ze nog naar de schoonheidsspecialist gaan voor hun bevallingsdatum. Zo laat 65 procent nog wat overtollig haar verwijderen, heeft 57 procent een manicure, 43 procent een pedicure, 37 procent doet aan een spray tan en 32 procent laat haar haar nog föhnen en stylen.

Oproep

Vind jij het belangrijk om bovengenoemde dingen voor de bevalling te (laten) doen? BabyBytes is benieuwd! Laat je reactie hieronder of op de Facebookpagina achter, of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘make-up’.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (17) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50