Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling

Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling

Je zou denken dat je wel wat beters te doen hebt dan jezelf dichtmetselen met make-up tijdens en net na je bevalling, maar daar dacht de Amerikaanse beautyblogger Alaha Majid toch anders over. Tussen de weeën door en net na de bevalling zorgde ze dat ze er tot in de puntjes verzorgd uitzag om haar baby te verwelkomen.

De beautyblogger en visagiste nam haar stash mee naar het ziekenhuis en gebruikte de tijd nuttig (nja, dat is subjectief natuurlijk) door zichzelf op te gaan maken. En denk nu niet dat ze met een bescheiden toilettasje aan kwam zetten in het ziekenhuis. Alaha lag op bed met twee bekers vol make-upkwasten, een contourkit, een 35-kleurig oogschaduwpalette, een paar nepwimpers en lipstick. Op Instagram legt ze uit hoe ze de look kon maken terwijl ze ondertussen een baby op de wereld probeerde te zetten. 

‘Ik nam een pauze van het make-uppen wanneer de weeën kwamen, en daarna ging ik weer verder. Als het me niet lukte omdat de pijn te heftig was, contourde mijn man mijn gezicht verder.’

Uiteindelijk beviel ze, volledig in de maquillage, van dochter Sofia!

Het resultaat:

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Foto's: Instagram, Bron: Metro

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (16) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50