Oproep: gezin compleet? Wie laat zich steriliseren?

Oproep: gezin compleet? Wie laat zich steriliseren?

Zangeres Anouk vindt het wel mooi geweest: ze heeft zes kinderen en heeft zich nu laten steriliseren. Haar partner Dominique wilde het eigenlijk laten doen, maar dat vond de  zangeres geen goed idee: “Sorry” heb ik gezegd, “daar ben je echt te jong voor.”

Dominique is 23 jaar en heeft samen met Anouk de tweejarige Jelizah. “Stel dat er iets met mij gebeurt? Dan mag ik toch hopen dat hij nog een leuk iemand vindt. En als ze dan nog kinderen willen. Hij wil het niet horen, maar voor mij is het gewoon klaar. Het is goed zo”, vertelt de 43-jarige aan het Algemeen Dagblad.

Anouk heeft zes kinderen: Benjamin (16), Elijah (14), Phoenix (13), Jesiah (8), Sion (4) en Jelizah (2).

Lees ook:
Jonge vrouw (30) laat zich steriliseren en krijgt stortvloed aan kritiek

Oproep

Vind jij het net als Anouk mooi geweest en is jouw gezin compleet? Wie gaat er dan onder het mes? Jij of je partner? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal? Mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘Sterilisatie’ of laat een reactie hieronder of op Facebook achter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50