Luuk Ikink voor de derde keer vader

Luuk Ikink voor de derde keer vader
  • in Vaders
  • 0
  • 1994
  • 23/02/2023

Luuk Ikink, presentator bij RTL Boulevard, wordt voor de derde keer vader, dit keer van een zoon! De vrolijke presentator onthulde woensdag 22 februari het geslacht van zijn ongeboren baby in de Boulevard-uitzending door een foto van zijn zwangere vrouw te delen. 

Socialmediasegment 

De 39-jarige presentator was bezig met zijn Socialmediasegment waarin hij foto's van beroemdheden laat zien en commentaar geeft, toen hij als klap op de vuurpijl zijn zwangere vrouw liet zien. ''Die hebben we een tijdje geleden gemaakt. Het is wel interessant, want dat was op de dag dat wij onze achtwekenecho hadden.'' vertelde hij trots. 

Enthousiasme 

De presentator werd na een korte stilte met veel enthousiasme gefeliciteerd door collega-presentator Eddy Zoey en gasten Rob Goossens, oud-hockey speelster Fatima Moreiro de Melo, advocaat Clarice Stenger en tv-persoonlijkheid Samantha Steenwijk. 

Namens de redactie: van harte gefeliciteerd met dit geweldige nieuws! 

Lees ook

Adam Driver en Joanne Tucker in verwachting van tweede kindje
Ryan Reynolds over vierde kind: 'Het lijkt hier wel een dierentuin'

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50