Ondanks vruchtbaarheidsproblemen zegt Jessie J: ‘Ik zal moeder worden’

Ondanks vruchtbaarheidsproblemen zegt Jessie J: ‘Ik zal moeder worden’

Zangeres Jessie J, bekend van o.a. het nummer Bang Bang met Ariana Grande en Nicki Minaj legt zich niet neer bij haar vruchtbaarheidsproblemen, die ze tijdens een concert in Londen openlijk besprak. Ze is vastbesloten om moeder te worden.

Vier jaar geleden kreeg ze van artsen te horen dat ze geen kinderen zou kunnen krijgen. Ze moest toen haar baarmoeder verwijderen, naar dat weigerde ze. “Inmiddels ben ik van alle medicatie af door natuurlijke medicijnen en een verandering van dieet. Ik heb de hoop niet opgegeven. Ik doe alles wat ik kan om het te laten gebeuren op een manier die mijn lichaam toestaat”, liet ze tijdens het concert weten.

Lees ook:
Alles over vruchtbaarheidsproblemen bij de vrouw

Vruchtbaarheidsproblemen

Tijdens het concert bracht ze het nummer 'Four Letter Word' ten gehore dat ze naar aanleiding van haar vruchtbaarheidsproblemen had geschreven. "Er werd mij vier jaar geleden verteld dat ik nooit zelf kinderen kan krijgen. Ik vertel dit niet om medeleven te krijgen, ik ben een van de miljoenen vrouwen en mannen die hiermee kampen. Ik wild edit nummer voor mezelf schrijven toen ik verdrietig was, om mezelf wat op te vrolijken, maar ook om mensen iets te geven om naar te luisteren als zij het moeilijk hebben."

Steun

Na haar onthulling kreeg ze veel steun van haar fans. “De liefde en steun die ik mocht ontvangen was overweldigend, dank jullie wel.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50