Ochtendritueel met je kind(eren): samen met je partner of in je eentje? 

Ochtendritueel met je kind(eren): samen met je partner of in je eentje? 

Op het BabyBytes-forum kwamen we een leuke poll tegen: doe jij het ochtendritueel in je eentje of doe je dat samen met je partner? We zijn heel benieuwd hoe jullie dat doen!

Een forumlid was benieuwd hoe andere forumleden het ochtendritueel doen. Doen ze dit samen of in hun eentje. 

“Sinds jaar en dag begint mijn man vroeg op het werk, zo vroeg dat hij al weg is voor ik op sta. Het is dus ook altijd zo geweest dat ik het ochtendritueel met de kinderen alleen doe. Voor mij heel normaal, ik had er zelfs eigenlijk nog niet eerder over nagedacht dat sommigen dat samen doen. Tot een collega een opmerking maakte. Dus nu ben ik wel benieuwd hoe dat bij jullie gaat? Doe je het alleen, samen, verschillend? 

Poll op BabyBytesforum 

Aan haar poll deden 99 forumleden mee. Opvallend was dat maar liefst 44 procent zegt dat ze het ochtendritueel in hun eentje doen, omdat de partner al naar het werk is. 23 procent doet het ochtendritueel samen, 27 procent wisselt het met de partner af en slechts 5 procent antwoordt dat de partner het doet, omdat zij al weg is naar werk. 

Hoe zit dat bij? Doe jij het ochtendritueel met je kind/kinderen in je eentje omdat je partner al naar werk is vertrokken, of doen jullie dat samen? Wij zijn benieuwd!

Lees ook:

Mijn (beauty) ochtendroutine met een baby: elke ochtend om 08:15 uur klaar
20 dingen waar ouders stress van krijgen

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50