Nieuwe trend: in de make-up speciaal voor je bevalling 

Nieuwe trend: in de make-up speciaal voor je bevalling 

Op TikTok is een nieuwe trend gesignaleerd: dat je goed in de make-up gaat als voorbereiding op je bevalling. Er zijn nu talloze TikToks van aanstaande moeders te zien die vol in de make-up gaan vlak voordat hun baby ter wereld komt. Iets voor jou? 

Reality-ster Heidi Montag, bekend van onder andere het MTV-programma The Hills, maakt het helemaal bont. Zij huurde een visagist in voordat haar zoontje Ryker in november 2022 werd geboren. De make-upsessie werd uitgebreid gefilmd en op haar TikTok geplaatst. De video ging compleet viraal en de reacties waren zeer uiteenlopend. De een vond het een geweldig idee, terwijl de ander het verschrikkelijk overdreven vond.

@heidimontag It’s about time… #labor #laboranddelivery #pregnant #fyp #getready #makeup #makeuptutorial About Damn Time - Lizzo

Meer video's

Inmiddels zijn er meer aanstaande moeders die video's op TikTok plaatsen waar ze zich voorbereiden op hun bevalling door onder andere te zorgen dat ze goed in de make-up zitten.

@laedout #princessbirth#laboranddelivery #successfultolac #successfulvbac #introductionchallenge #queenmama #palacebehaviour #meetingmydaughter #bdaychallenge Live Your Best Life (Do it Like Its Yo Bday) - Joseline Hernandez

Wat vind jij van deze trend? Iets voor jou? 

Lees ook:

Beautyblogger maakt hele make-up look tijdens bevalling
Je mooi maken voor een bevalling: doe jij eraan?

Bron: News.com.au 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • Charhm

    We zijn echt in de war tegenwoordig… wat zijn je prioriteiten

  • Annabel21

    Mee eens

  • Bananenplant

    Ik kan me er wel wat bij voorstellen! Als je de energie er voor hebt en je je daardoor iets meer jezelf en sterk voelt, waarom niet? Ik had er goed uit zien al weken voor mijn bevalling opgegeven, haha! Maar gewoon doen waar je zin in hebt toch?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50