Muziek voor jou en je kindje!

Muziek voor jou en je kindje!

Beetje moe van ‘De wielen van de bus’ of ‘Op een grote paddenstoel’? Dat begrijpen we volkomen! Maar wat is nu leuke muziek voor je baby die jij óók leuk vindt om naar te luisteren? Wij hebben een paar afspeellijsten voor je uitgezocht.


Rustige muziek

Onlangs bracht Ageeth de Haan haar nieuwste album 'Liefst de hele dag' uit. Zij maakte hiervoor al 18 albums voor kinderen en hun ouders. Haar nieuwste album is voor baby’s en hun ouders. Het is een vrij rustig album, met schattige teksten.


Nummers 2000 t/m 2010

Deze afspeellijst, die vol staat met kindernummers uit begin 2000 t/m 2010, is perfect als je geen fan bent van de huidige muziekstijl. Dit album staat vol met de oudere K3-nummers, junior songfestival nummers, Kinderen voor kinderen en noem maar op!


Nederlandse pop

Hou je meer van Nederlandse pop? Deze afspeellijst is gevuld met heel veel Nederlandse popnummers voor jong en oud! Afwisseling is key.


Kinderfilms en een aanvulling

Is je kindje het totaal niet eens met de Nederlandse pop van hierboven? In de afspeellijst zitten grotendeels nummers uit kinderfilms etc, maar er is ook een kleine aanvulling van nummers voor de ouder.


Vrolijke muziek

De naam spreekt voor zichzelf, het maakt je vrolijk. Met een combo van nummers uit 2010 en nu is het een heerlijke afspeellijst om samen te luisteren!
 

Heb jij een favoriete afspeellijst voor jou en je kleine?


Lees ook: 

Welk liedje maakt jouw baby rustig?
Deze leuke kinderliedjes zijn uitermate geschikt voor peuters

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50