Welk liedje maakt jouw baby rustig?

Welk liedje maakt jouw baby rustig?
  • in Baby
  • 0
  • 878
  • 02/05/2023

Als je baby ontroostbaar is, dan is muziek misschien wel dé oplossing. Je kunt bijvoorbeeld Slaap kindje slaap voor je kleine zingen, maar misschien wordt hij wel rustig van een heel ander soort liedje. Mama Melissa kan erover meepraten.

Op TikTok plaatste Melissa Buckley een video waarin te zien is van welk liedje haar baby rustig wordt. En het is misschien niet een lied dat je had verwacht. Het gaat namelijk om het hiphopnummer Get Low van Lil Jon.

Video

De video laat haar twee maanden oude zoon Jackson zien die op dat moment huilt. Moeder Melissa probeert hem in haar armen te troosten, maar dat lukt pas echt als het nummer Get Low wordt afgespeeld.

Melissa vertelt dat ze dit nummer vaak luisterde tijdens het laatste trimester van haar zwangerschap om ervoor te zorgen dat Jackson zou indalen en het bevallingsfeest kon beginnen. Dat lukte helaas niet.

Ook danste ze vaak met de vader van haar zoontje, Zach, op dit nummer tijdens de laatste loodjes van haar zwangerschap. Blijkbaar is werkt het liedje nu rustgevend als baby Jackson aan het huilen is. De video werd overigens ook opgemerkt door de zanger zelf. Hij plaatste een emoji met de tekst “Wowwwww”.

@melissak096 It gets him everytime he was fast asleep by the end of the song haha! #motherhood #csectionmom #angelbabymom #newborn #postpartumlife #rainbowbabyafterloss #postpartumjourney #postpartum #rainbowbaby #babyboy #newbornbabies #csection #rainbowbabymom #7weeksold original sound - Melissa | NavigatingMumLife
 

Dus een goede tip voor kersverse moeders: luister tijdens je zwangerschap vaak naar een bepaald lied en wie weet werkt dit troostend als je kleine aan het huilen is! 

=> Wist je dat BabyBytes nu ook op TikTok zit?

Welk liedje maakt jouw baby rustig?

Lees ook:

Superschattig: verdrietig jongetje kan alleen worden getroost door Adele
Tissues erbij: dit zijn de allerliefst ouder/kindliedjes

Bron: Tinybeans.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50