Moeder (61) is draagmoeder voor kind van haar zoon en zijn partner

Moeder (61) is draagmoeder voor kind van haar zoon en zijn partner

Wat een ontzettende mooie daad van de 61-jarige Cecile Eledge. Zij bood haar zoon Matthew Eledge en zijn partner Elliot Dougherty aan om draagmoeder te zijn voor hun kind, dat inmiddels gezond ter wereld is gekomen.

Toen ze het hem aanbood, nam hij haar in eerste instantie niet serieus. Maar na een afspraak met de arts was hij overtuigd, want de dokter vond het helemaal niet zo’n gek idee. Na allerlei testen, bleek dat zijn moeder gezond was en een perfecte draagmoeder zou kunnen zijn.

Lees ook:
Zus is tweemaal draagmoeder voor haar broer

Eigen gezin

Matthew nam haar aanbod dus maar al te graag aan, want hij en zijn partner kregen nu de kans om een eigen gezin te stichten. “Als een homoseksueel stel is dat een lang, uitdagend en duur proces”, laat Matthew weten op zijn Facebookpagina. “Er is geen duidelijke weg er naartoe, en het maakt niet uit wat je beslist, je bent altijd afhankelijk van anderen om deze droom uit te laten komen. Gelukkig worden wij omringd door de liefste vrouwen van de wereld.”

Dochter

De zus van Elliot bood eicellen aan en de moeder van Matthew werd de draagmoeder. De zwangerschap verliep probleemloos en inmiddels zijn Matthew en Elliot trotse ouders van hun dochter Uma Louise Dougherty-Eledge.

Foto: Facebook/Matthew Mowgli Dürt

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50