Met deze standjes maak je meer kans op een meisje

Met deze standjes maak je meer kans op een meisje

Wil je graag een meisje? Dan kan de manier waarop je seks hebt met je partner van invloed zijn op het geslacht van je kind. Zo zijn er bepaalde standjes waardoor je meer kans zou kunnen maken op een meisje.

En dat zijn helaas geen echte spannende standjes. En er zou zelfs een ding zijn die je zeker niet zou moeten doen tussen de lakens, maar daarover straks meer. Eerst de standjes. Volgens Dr. Landrum Shettles zijn er drie standjes die er met 75 procent kans voor kunnen zorgen dat je een meisje krijgt. En hij heeft het dus ook over iets wat je vooral moet laten tijdens een vrijpartij.

Lees ook:
Lisa is zwanger van haar vierde zoon. En teleurgesteld

Penetratie

De grote truc volgens hem is dat je niet aan diepe penetratie moet doen. Want de Y-chromosoom, die verantwoordelijk is voor het maken van een jongen, zwemt sneller, maar leeft niet lang en is zwakker dan het X-chromosoom dat meisjes produceert. De X-chromosoom is langzaam, veerkrachtiger en overleeft langer (maximaal vijf dagen) en beter onder moeilijke omstandigheden.

Standjes

Dus welke standjes moet je doen voor een meisje?

1. Missionaris

De missionarishouding is niet spannend, maar wel handig om de penetratie onder controle te houden. Lig op je rug en houd je benen gestrekt op bed. Dus niet je benen om je partner heenslaan, want dan kan hij juist diep penetreren. En dat is nu even niet de bedoeling.

2. Lepeltje, lepeltje

Lepeltje, lepeltje liggen kan zo fijn aanvoelen. Deze positie is ook ideaal om ervoor te zorgen dat er geen diepe penetratie plaatsvindt. Dus lig op je zij met je knieën gebogen. Je partner ligt achter je. Door de positie van je benen kun je de diepte van je penetratie regelen.

3. Vrouw bovenop

Deze positie is ook heel goed als je juist een jongetje wilt, maar ook als je een meisje wilt! Want als je bovenop zit, kun je zelf heel goed de diepte van de penetratie regelen.

4. Dat ene dingetje dat je moet laten…

En dan zijn we bij dat ene dingetje dat je moet laten tijdens een vrijpartij om de kans op een meisje te vergroten: een orgasme…Voor alle duidelijkheid: dat van de vrouw bedoelen we dan! Een orgasme zou ervoor kunnen zorgen dat je een omgeving in je vagina creëert waarin de Y-chromosomen langer kunnen leven.

Het wordt dus een beetje saaie vrijpartij als je de kans op een meisje wilt vergroten. Maar ja, als je iets graag wilt dan moet je er dus wat voor over hebben;-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


 • Chudo

  Als je van de lucht al zwanger word en altijd mazzel heb zou ik het zeker proberen.. Maar ik word niet zomaar zwanger dus ik grijp alle kansen aan om alles te optimaliseren

 • Ivy1987

  Helemaal mee eens! Jongetje of meisje, maakt niet uit.... als er maak een kleintje komt. Dit is naar mijn mening meer een topic voor de ‘happy few’ die (sorry dat ik het zeg) een beetje verwend kunnen zijn.

 • Casey34

  Aaah dus als ik nu gezinnen met alleen maar dochter zie dan denk ik die hebben het saai 🤣🤣🤣

 • Barbamammie79

  Snap niet dat mensen dit onzin vinden. Er zit een kern van waarheid in. En er staat... meer kans.

  Er staat niet.. als je dit wel of niet doet krijg je wel of geen meisje.

  Je hebt er dus niet veel aan.. maar totale onzin is het niet.

 • Soccer-Mom

  Een oud onzinartikel van stal halen om maar iets te hebben om de website mee te vullen getuigt niet van briljante journalistiek.

 • Shocked3

  Wat een onzin artikel....

 • Shrimp

  Zal ik dan maar de eerste zijn;

 • Ashleyjessy

  Haha ik las dit vanochtend en dacht ; Nop ik ga me inhouden!

 • Shrimp

  Zal ik dan maar de eerste zijn;

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50