Luxe voor de allerkleinste: het kan nu!

Luxe voor de allerkleinste: het kan nu!

Alle modeliefhebbers opgelet, want vanaf volgende maand kan jij je kleintje aankleden in de schattigste rompertjes, sokjes en pyjama's van Louis Vuitton! Het Franse modemerk lanceert op 3 maart een kledinglijn speciaal voor baby's van 3 tot en met 12 maanden. De collectie bestaat uit kleding in een genderneutraal kleuren palet van wit en lichtgrijs. 

Louis Vuitton is niet het enige bedrijf dat inspeelt op baby's. Gucci begon hier in 2011 al mee, maar was niet de eerste. Zij volgden in de voetstappen van Burberry, Dolce & Gabbana en Dior. Met een kledinglijn voor baby's van 0 tot en met 24 maanden en kinderen tot 8 jaar oud. Gucci heeft tot op de dag van vandaag een aantal grote collecties variërend in chic, casual en alledaags.

Bijpassende babykamerartikelen 

Met deze kindercollectie is jouw kleintje het leukst gekleed en wat mooi is: je kan er zelfs nog bijpassende babykamerartikelen bij nemen. Er bestaat natuurlijk al een koffer van Louis Vuitton, maar nu is deze er ook in babyformaat. Perfect voor het opruimen van hun speelgoed en knuffels. Als kers op de taart kun jij voor je kindje een echte zilveren rammelaar kopen. Luxe en stijl, dat is toch wat je wilt? 

 

Wat zou jij kopen voor je kleintje?

Lees ook

5× dit kun je doen met de oude kleertjes van je baby
Newborn kleding kopen? Hier moet je op letten

Bron: Vogue.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Yune

    Urgh, waarom zou je je kind in een setje van meer dan 200 euro willen steken? Je betaald enkel immers voor de naam van het merk..

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50