Leuke weetjes over kinderen geboren in juni

 Leuke weetjes over kinderen geboren in juni
  • in Baby
  • 0
  • 1886
  • 06/06/2024

Is jouw kindje geboren in juni of ben je uitgerekend in juni? Wist je dat kinderen die geboren zijn in de maand juni heel gelukkig en vergevingsgezind zijn? En dat er ook heel veel beroemdheden in juni jarig zijn, zoals Angelina Jolie, Jeroen van der Boom en Johnny Depp? Maar er zijn nog veel meer leuke weetjes!

Sterrenbeeld 

Kinderen die geboren zijn in juni kunnen onder het sterrenbeeld Tweelingen of Kreeft vallen. 

Gezond en optimistisch 

Volgens wetenschappelijk onderzoek zijn baby's die in de zomer worden geboren, gezonder dan baby's die in andere seizoenen zijn geboren. Volgens onderzoekers heeft de hoeveelheid blootstelling aan de zon daar een groot aandeel in. Hierdoor krijgen juni-kindjes een grotere hoeveelheid vitamine D en dat is alleen maar goed voor hun gezondheid! 

Gelukkige baby's 

Baby's die in de zomer (juni-augustus) worden geboren zijn volgens wetenschappelijk onderzoek niet alleen gezonder maar ook een stuk gelukkiger. Zomerkindjes hebben veel minder last van somberheid dan kinderen die zijn geboren in de andere seizoenen. 

Geboortesteen 

De geboortesteen van kinderen die in juni zijn geboren is de parel, die staat voor onschuld en puurheid. 

Vergevingsgezind 

De meeste kinderen die in juni zijn geboren zijn, staan bekend om hun vergevingsgezindheid. Dit komt omdat het merendeel onder het sterrenbeeld Tweelingen valt. Tweelingen kunnen vaak zich goed inleven in verschillende meningen en zijn daardoor goed in staat om iemand te vergeven. Tweelingen staan er trouwens ook om bekend dat ze slecht zijn in het nemen van beslissingen. 

Beroemdheden die in juni zijn geboren 

In juni zijn er heel veel bekende mensen uit binnen- en buitenland jarig! Om er even een paar te noemen: actrice Isa Hoes, cabaretier Ronald Goedemondt en Peter Pannekoek, acteur Wilbert Gieske, tv-producent Reinout Oerlemans, oud-voetballer Wesley Sneijder, acteurs Johnny Depp en Michael J Fox, YouTuber Enzo Knol, actrice en model Gaby Blaaser, politica Caroline van der Plas, actrice Angelina Jolie, tennisser Rafael Nadal, actrice Courtney Cox, acteurs Ferry Doedens en Soy Kroon, actrice Nicole Kidman, presentator en zanger Jeroen van der Boom, prinses Alexia, zangeres Ariana Grande.

Lees ook:

Is je kindje geboren in mei? Dít zijn leuke weetjes!
Leuke weetjes over kinderen geboren in april

Beeld: AI, Midjourney

Nieuw bij BabyBytes: de bevallingsverhalenpodcast

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50