Leuke weetjes over kinderen geboren in april

Leuke weetjes over kinderen geboren in april
  • in Baby
  • 0
  • 1038
  • 05/04/2023

Is je baby geboren in april? Wij hebben wat leuke (wetenschappelijke) feitjes verzameld die waarschijnlijk precies van toepassing zijn op jouw aprilbaby! 

Als je in april bent geboren dan ben je of een Ram of een Stier van sterrenbeeld. Het zijn vaak sprankelende persoonlijkheden met een positieve blik op de wereld, maar er zijn nog veel meer leuke (wetenschappelijke) weetjes over kinderen die in april zijn geboren. 

Voor de eerste keer moeder 

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat vrouwen met een goede opleiding, getrouwd zijn en voor het eerst een kind krijgen, hun zwangerschap zo plannen dat hun kind in het voorjaar wordt geboren. 

Geboortesteen: diamant 

De geboortesteen van aprilkinderen is de diamant. Als je deze steen op je lichaam draagt dan wordt gezegd dat het je innerlijke kracht versterkt. De diamant is ook het symbool van eeuwige liefde en is een van de meest populaire stenen om cadeau te geven. Ook een leuk weetje: in de Middeleeuwen dachten ze dat diamanten helende krachten had. 

Durfal die risico's neemt 

De Ram is een van de sterrenbeelden die een echte durfal is. Dus dat kan betekenen dat je baby nergens bang voor is en graag risico's neemt (met alle gevolgen van dien). Heerlijk toch zo'n energieke baby die je telkens weer verrast en waarbij zijn acties ongetwijfeld op je lachspieren werken! 

Geboren leiders 

Kinderen geboren in april zijn geboren leiders. Ze zijn een beetje koppig en soms wat bazig, maar dat zijn eigenschappen waarmee ze vaak hun doelen kunnen bereiken. 

Bekende Nederlanders die jarig zijn in april 

Je aprilkindje verkeert in goed gezelschap want er zijn heel wat bekende Nederlanders jarig in april. Om er een aantal te noemen: Nienke Plas, Najib Amhali, Rene van der Gijp, Sara Kroos, Willeke van Ammelrooy, Rick Brandsteder, Tygo Gernandt, Peter Blok, Patricia Paay, Anouk, Monique Smit, Sasha de Boer, Baas B, Frank Lammers, Sylvie Meis, Jan Kooijman, Ronnie Flex, Viggo Waas, Anniko van Santen, Froukje de Both, Jochem Myer, Ruud de Wild, John de Mol, Femke Halsema, Albert Verlinde, Giel de Winter, Koning Willem-Alexander en Babette van Veen. 

Is jouw kindje in april geboren? 

Lees ook: 

Alles over de naam April
Jeetje! Wat lijk jij op je vader/moeder!

Bron: Tinybeans.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50