LEGO-fans opgelet: speciale Friends-editie verkrijgbaar!

LEGO-fans opgelet: speciale Friends-editie verkrijgbaar!

Voor de meeste ouders een crime: met je voet op LEGO-blokjes van je kinderen staan, maar deze versie van het legendarische speelgoed wil je helemaal voor jezelf hebben: een speciale Friends-editie!

Ook zo genoten van de reünie-aflevering van Friends? Dan wil je dít echt hebben: LEGO brengt een speciale editie uit waarmee je de appartementen van de zes vrienden en vriendinnen kunt nabouwen.

Lees ook
Friends-nieuws: zoon Lisa Kudrow zag Jennifers Aniston aan als zijn moeder

LEGO

LEGO-designer Anderson Ward Grubb: “We wilden een eerbetoon geven aan deze bekende serie met een focus op de beroemde appartementen. We hebben veel afleveringen bekeken en herbekeken, zodat we zoveel mogelijk iconische momenten konden vastleggen. Het was een leuke uitdaging om uit te zoeken hoe je bepaalde aspecten weergeeft die in de loop van de show veranderen en die in sommige afleveringen verschijnen en in andere niet. Ik ben benieuwd of de fans dit ook zullen opmerken.”

De set bestaat uit 2.048 blokjes en kost 159,99 euro. Leuk speelgoed voor mama’s en papa’s die fan zijn van de serie…

Bron: AD.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50