Friends-nieuws: zoon Lisa Kudrow zag Jennifer Aniston aan als zijn moeder

Friends-nieuws: zoon Lisa Kudrow zag Jennifer Aniston aan als zijn moeder
  • in Moeder
  • 0
  • 1921
  • 17/05/2021

Nou ja zeg: neem je kind mee naar je werk denkt ‘ie meteen dat iemand anders zijn moeder is! Het overkwam Friends-actrice Lisa Kudrow. Haar zoon Julian dacht dat Friends-collega Jennifer Aniston zijn moeder was…

Tijdens de talkshow Conan onthulde Friends-ster Lisa Kudrow dat haar zoon vroeger dacht dat Jennifer Aniston zijn moeder was. “Hij vloog op haar schoot. Maar goed, ze is erg lief dus ik begrijp het wel.”

Lees ook
Herinner je je deze nog: de bevalling van Rachel uit Friends?

Drieling

Lisa’s zoon Julian was eigenlijk ook een beetje deel van de Friends-cast. Haar zwangerschap in het vierde seizoen van de populaire serie werd in het verhaal verwerkt. Alleen was ze dan zwanger van een drieling. Dus het was wel begrijpelijk dat ze Julian weleens meenam naar de set toen hij oud genoeg was. Maar de hechte band met Jennifer eindigde niet als ze weer thuis waren. “Als we thuis waren en hij zag haar op televisie dan riep hij: ‘Mama!’”

Gedwongen om Friends te kijken

Inmiddels weet Julian wel beter. Hij is immers net 23 jaar geworden. Volgens Lisa heeft hij niet elke aflevering gezien. “Ik weet nog wel dat iedereen op zijn school naar Friends keek en hij voelde zich min of meer gedwongen om het dan ook te kijken om maar mee te kunnen praten met zijn klasgenoten. Toch vond hij iedereen in de serie erg grappig.”

Friends-reünie

De langverwachte reünie van de cast is trouwens binnenkort te zien. Op 27 mei is de aflevering te zien op HBO Max. En niet alleen de oude cast van Friends is daarin te zien, ook sterren als Justin Bieber, Cindy Crawford, Tom Selleck, David Beckham, Elliot Gould en Reese Witherspoon zijn te zien. Hier alvast een voorproefje van de trailer:

Bronnen: Today.com, Lindanieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50