Kylie Jenner over de onrealistische schoonheidsidealen van haar familie voor haar dochters toekomst

Kylie Jenner over de onrealistische schoonheidsidealen van haar familie voor haar dochters toekomst
  • in Moeder
  • 0
  • 835
  • 10/05/2023

De Kardashian-Jenner familie is niet alleen bekend om hun realityshow, maar ook om hun uiterlijk. Het is namelijk algemeen bekend dat ze niet vies zijn van plastische chirurgie. Maar hoe zit het met hun ouderschap? Hebben ze de druk om perfect te zijn aan hun kinderen doorgegeven?

Groter gesprek

In een nieuwe trailer voor seizoen 3 van The Kardashians zei de Kylie Cosmetics-ondernemer dat zij en haar familie "een groter gesprek moesten voeren over de schoonheidsnormen die we stellen." Jenner zei verder dat ze niet wilde dat haar vijfjarige dochter, Stormi, "een van de dingen doet die ik deed", eraan toevoegend dat ze wenste dat ze "in het begin nooit iets had aangeraakt".

Ongezonde schoonheidsidealen

Of je de Kardashians nu volgt of niet, je hebt waarschijnlijk de krantenkoppen gezien over de familie die ongezonde schoonheidsidealen promoot. Van snelle afslankdiëten tot het photoshoppen van afbeeldingen op sociale media, terwijl de Kardashian-familie vasthoudt aan het feit dat ze niet van plan zijn onrealistische schoonheidsnormen te creëren of af te dwingen, doemt het gesprek op en het is verfrissend om te zien dat Jenner het misschien erkent en een beetje dieper probeert te graven in deze manier van denken voor haar vijfjarige dochter Stormi.

Na de bevalling

Jenner probeert niet alleen het gesprek over schoonheidsnormen te openen. Sinds ze moeder is geworden, heeft ze ook openhartig gesproken over haar geestelijke gezondheidsproblemen na de bevalling en heeft ze ouders aangemoedigd om "de overgang te doorstaan, zonder angst voor de nasleep", als het gaat om hun lichaam en emoties na de bevalling.

Ben jij het eens met Kylie Jenner?

Lees ook

Disney-prinsessen voor en na een bevalling: zo zien ze eruit
Mama biecht op: ik schaam me voor mijn na-de-bevalling-lichaam
 

Bron: Thebump

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50