Kim Feenstra over tweede kinderwens op Insta: 'Nog één keer flink zijn'

Kim Feenstra over tweede kinderwens op Insta:

Zwanger worden is niet vanzelfsprekend en fotografe en model Kim Feenstra heeft hier eerste klas ervaring mee. In een ontroerend gedicht op haar Insta deelt ze deze ervaringen over de frustraties die je als moeder meemaakt als zwanger worden niet lukt. 

Brooklyn 

Het model is al moeder van een zoontje, Brooklyn. Door middel van een ivf-traject en een geplande keizersnede kwam hij in 2020 de wereld in. Het geluk kan de 37-jarige moeder niet op. "Ik kan me geen liever en vrolijker persoon inbeelden.''  

Onder het mes 

Kim moest in 2020 onder het mes moet door langdurige buikklachten. Uit het onderzoek kwam aan het licht dat ze last van verklevingen en littekens in haar buik had. "Hierdoor zijn mijn eileiders niet meer doorgankelijk. De artsen hebben geprobeerd dit te verhelpen, maar dat is niet gelukt. Er was toen eigenlijk geen andere optie dan een operatie." Om de kinderwens toch te vervullen, gingen Kim en manlief Stanley door een ivf-traject. 

Positief 

Kim bleef positief: ''Ik geloof dat we via ivf echt een goede kans maken. Ik hoor natuurlijk ook de negatieve verhalen, van stellen bij wie het niet lukt om zwanger te worden en die uiteindelijk met lege handen blijven staan. Maar daar ben ik niet mee bezig. Voor mij is opgeven geen optie." Hun zoontje Brooklyn is door dit ivf-traject ter wereld gekomen. 

Instagram 

Onlangs deelde Kim een emotioneel gedicht op Instagram, genaamd flink zijn, waarin ze vertelt hoe ze zich voelt.  

 

Heb jij ervaring met moeilijkheden in zwanger worden?

Lees ook

IVF in Duitsland: voor ons het gouden ei
'Na jarenlang wachten op zwangerschap is ons gezin nu compleet’

Bron: RTL-boulevard

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50