De 5 leukste TikTok-mama's om te volgen in 2023!

De 5 leukste TikTok-mama

TikTok is de laatste jaren flink is gestegen in populariteit.  Op TikTok vind je de leukste content gericht op kinderen en het dagelijks leven. Ben jij nog op zoek naar leuke TikTok-accounts om te volgen? Deze TikTok-mama's zijn een absolute aanrader! 

maiaknight

De 26-jarige Maia beviel in 2021 van haar ontzettend schattige tweeling Violet en Scout en begon al snel daarna video's te maken en te posten. In haar video's laat ze zien hoe hun dag eruitziet, wat haar plannen zijn en hoe de baby's opgroeien. Met ruim 8,5 miljoen volgens is Maia een van de bekendste TikTok-moeders en is ze zeker een volg waard!

 

@maiaknight

They’re getting so big I can’t

original sound - The Kardashains/Jenner Family

jessandskyler

Jess en Skyler zijn dat koppel waarvan je ziet dat ze er het beste van maken. Met de schattige peuter Poppy (bijnaam Beans!) begon papa Skyler al in 2022 video's te maken waarin ze koffie maakten voor mama Jess. Het Canadese koppel heeft ruim 650 duizend volgers en maak naast de welgeliefde 'barista Poppy' video's ook unboxings, game night en kook video's. Check it out! 

 

@jessandskyler

good morning!!! (posted at 9:30pm)

original sound - Jess & Skyler

greyandmama

Als je denkt dat jij een dankbare baby hebt, dan heb je nog niet alles gezien. De 5-jarige Grey is namelijk ontzettend dankbaar voor alles. Zijn catchphrase 'thank you mama' is zo populair, dat er in 2022 zelfs een boek uitgekomen, geschreven door moeder Linda en zoontje Grey. Het boek gaat over al zijn favoriete eten en is erg leuk voor jouw kleintje als die nog moeite met eten heeft. Het account heeft nu 7,5 miljoen volgers en is een goed voorbeeld van een account met een positieve invloed op ouders en kinderen. 

@greyandmama Tell me how you really feel about pork floss #food #foodie #foodtok #thankyoumama #wholesome #yum #porkfloss #eat #eating #fyp #sandwich #cute original sound - greyandmama
 

laurahfritz

Laura Fritz is een 29-jarige moeder van twee uit North Carolina, Amerika, begon in maart 2020 met TikTok en begon al snel een following op te bouwen. Haar oudste, een dochter genaamd Lena, steelt graag de show en is geboren voor de spotlight! Ze maken vooral dansjes, doen leuke dingen samen en maken compilaties van leuke momenten. Met hun jongste genaamd Sam, geboren in maart 2022, zijn ze nu een leuke familie van vier en maken ze nog leukere content en kan een kijkje nemen geen kwaad! 

@laurahfritz

I knew she’d love this one

WHY ARE PPL USING THIS SOUND - riley

emilyfauver

Emily Fauver en haar 3-jarige dochter Ella zijn op TikTok erg populair. Ze maken graag video's over het klaarmaken voor de dag. Met hun 'piggy's or bunnies' video's doet Emily het haar van haar dochter en hebben ze de leukste gesprekken. Dit levert ontzettend leuke filmpjes op en zo leren we het leuke moeder en dochter duo goed kennen! 

@emilyfauver I hope she’s always this excited when I do her hair . Such a fun & easy vday style of course using @amika products because they work and smell incredible #amikapartner Flowers - Miley Cyrus

Maak jij wel eens een TikTok filmpje met je kind?

Lees ook

De schattigste kindjes van TikTok!
Welke minder bekende mama-influencers volgen jullie?

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50