Jongen of meisje? Onthul het met je nagels!

Jongen of meisje? Onthul het met je nagels!

Wordt je ongeboren baby een jongen of een meisje? Er zijn heel veel originele manieren om dat bekend te maken, maar deze hadden we nog niet gezien: een onthulling met je nagels…

In Amerika zijn ze er dol op: gender reveal-party’s en ook in Nederland wordt dit fenomeen steeds populairder. Het kan via een taart, via ballonnen, maar nu dus ook via je nagels. Nepnagels welteverstaan.

Lees ook:
Gender reveal-party gaat helemaal mis

Nagels

Marsha werkt in een nagelstudio in CinCinnati en bedacht voor haar collega Sherice een originele manier om tijdens een gender receal-party het geslacht van haar ongeboren kind te onthullen. Ze versierde nepnagels met roze en blauw en maakte een hele kleine taart die ze op de middelvinger plaatste. Om het geslacht te onthullen, werd het kaarsje van de taart aangestoken die op een bepaald moment de kleur van het geslacht zou onthullen.

Video

Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande video:

Bron: TheBump.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden