Gender reveal-party gaat helemaal mis

Gender reveal-party gaat helemaal mis

Er zijn online heel wat youtube-video te vinden van gender reveal-party's die misgaan. Bijvoorbeeld dat twee kleuren vrijkomen of dat iemand de uitslag al verklapt voordat het bekend wordt. Maar dit gender reveal-feestje spant werkelijk de kroon. Het is weliswaar een knalfuif, maar anders dan de ouders in spe van te voren hadden bedacht.

De vader in spe had bedacht dat met een kleine explosie de kleur rook zou onthullen wat het geslacht van hun ongeboren kindje is. Het moment van de knal wordt gefilmd, maar de kleine knal is een ware explosie die een brand veroorzaakte waarbij zo’n 19.000 hectare land in rook opging. Het kostte 800 brandweermannen een week om de brand te blussen. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Lees ook:
Vader bedenkt hilarische manier om geslacht kind te achterhalen

Video

Behalve een ‘knalfuif’ leverde het feestje het stel een boete van maar liefst 220.000 dollar op. En wat het geslacht van hun kind is... Goed opletten, dan zie je het nog net voordat alles in zwarte rook en in vlammen opgaat... Zie de onderstaande video:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50