Inkspiration: 13 schitterende mommy tattoos

Inkspiration: 13 schitterende mommy tattoos

Laatst plaatsten we de mooiste tattoo's van mama's die een kindje waren verloren. Het waren stuk voor stuk prachtige tattoo's met een bijzondere, verdrietige betekenis. Maar je kan ook 'gewoon' een tattoo laten plaatsen als daar wel een vrolijke betekenis aan vast zit. 

Wil je dus mooi aandenken aan je zwangerschap of wil je op je lijf de liefde voor je kinderen laten vereeuwigen maar weet je nog niet precies hoe? Dat komt goed uit: wij hebben wat mommy inkspiration voor je op een rij gezet! Welke zou jij wel willen laten zetten?

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

#11

#12

#13

Welke zou jij wel willen laten vereeuwigen?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


 • Lse-vh

  Heb er zelf 2... eentje lijkt op nummer 9, maar dan met 1 kindje en haar naam eronder. En toevallig gister de tattoo van mn zoon laten zetten dat is een infinity teken met een hartje erboven (in 1lijn) en zijn naam eronder.

 • Jurkje

  waarom verlangen mensen er naar om van alles op hun lichaam te tekenen om van alles en nog wat. je kind, dooie hond, ex , traumatische jeugd, kast van de ikea, kleurplaat van je broertje, andere zinloze niet na geleefde teksten en onzin. en het enige wat een ander ziet is een lichaam met vlekken, stort die 200 euro liever op de spaar van je kind.

  je kind heeft er nul, nada, doppes aan hoeveel geld jij betaald om je lichaam naar de knoppen te helpen. onvoorwaardelijke liefde laat je beter merken met trouwe dienst tot de dood jullie scheid. dure, ongezonde en boven al lelijke hobby is het. echte kerel heeft geen kleurplaat nodig

 • MG26

  Het is een kwestie van smaak 😉 en dat hoef je denk ik ook niet te snappen.. Sommige kleding die mensen aan hebben vind ik ook helemaal niks, maar als zij dat mooi vinden dan moeten ze dat vooral aan doen 😄 Ik vind tatoeages erg mooi en naast de velen die ik al heb, laat ik straks ook zeker een tatoeage zetten als mijn dochter geboren is 😍😍😍!

 • liefdevolleBAM

  Dus.... heeft mijn overleden vader er wat aan dat ik een tattoo heb met daarbij "papa" nee inderdaad niet nee maar IK wel, en nee mijn lichaam is niet verpest met de 2 tattoo's die ik heb... wil ik in de toekomst als ik mama ben een tattoo voor/van mijn kind? ja..

  En naast een tattoo ben ik en velen met mij echt wel in staat tot "trouwe dienst" en om onvoorwaardelijke liefde te geven, dat jij niks met tattoos hebt prima dat mag is je goed recht, maar om meteen zo'n dramatische reactie er van te maken en het maar onzin te noemen (terwijl er genoeg zijn die een tattoo met betekenis hebben ik heb er 2 met betekenis) is ook niet echt nodig! mijn lichaam is niet verpest en ook niet naar de knoppen...

 • Jurkje

  sorry, kwam er wat bot uit

 • charlie04

  Ik heb 18 tattoos en ja, ook 1 van mijn kind. Bij de volgende zal er weer een tattoo komen, maar dat maakt mij geen minder goede moeder dan wie dan ook. Er zijn ook zat dames die "gezellig met vriendinnen" een wijntje (of 2 of 3 of 4......) drinken, dat vind ik dan weer zonde van het geld.......daar komt bij dat jij niet op mijn bankrekening kan kijken en dus niet kan oordelen of het financieel wel of niet handig is. Misschien heb ik wel een tattoo van 100 euro en stort ik 1500 op de spaarrekening van de kleine.........

 • Jurkje

  o nee bedoelde niet dat ik vrouw met tattoo minder goede moeder is. nee vrouw zonder tattoo kan wel veel slechter zijn of inderdaad wijn drinken of iets... en moeder met tattoo die goed voor de kinderen zorgt.. maar ik blijf er bij dat we beter geen inkt en dingen onder onze huid spuiten zonde voor je lichaam. maar ieder z'n ding. en ik blijf er alleen bij dat ook al verdien je tonnen of ben je rijke olie sheikh elke euro aan iets slechts (in mijn ogen) is een euro verkwist en had beter die euro besteed aan iets beter of in ieder geval iets niet schadelijk maarja ook zo weer ieder zijn ding. maar bedoelde niet dat ik dacht dat iedereen met tattoo meer geld in hun inkt stopt, dan op de rekening van hun kinderen.

 • Prinsesje2020

  Vreselijk. Ik hou ziels veel van mijn zoon. Maar een tattoo vind ik echt vreselijk.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50