Hoogzwangere Rihanna treedt binnenkort op bij Oscars

Hoogzwangere Rihanna treedt binnenkort op bij Oscars

Optreden terwijl je hoogzwanger bent: je moet er vast niet aan denken, maar zwangere powervrouw Rihanna doet het! 13 maart 2023 is het zo ver, want dan worden de prestigieuze Oscars weer uitgereikt en Rihanna is van de partij! 

Genomineerd 

Een optreden is niet de enige reden voor de aanwezigheid van de 35-jarige zangeres. Ze is namelijk genomineerd voor het nummer 'Lift Me Up' uit de film Black Panther: Wakanda Forever. Dit nummer zal ze ten gehore brengen tijdens de uitreiking van de prestigieuze filmawards in het Dolby Theater. 

 

Laatste keer 

De laatste keer dat een artiest op het podium stond terwijl ze in verwachting was, was actrice Catherine Zeta-Jones in 2003. Ze was toen acht maanden zwanger van haar nu 19-jarige dochter Carys, en zong het liedje 'I Move On' van de musical Chicago in een prachtig duet met Queen Latifah. 

Petje af voor deze powervrouwen! 

Lees ook

Rihanna laat zwangere buik zien tijdens Super Bowl 
Rihanna over postpartum periode: 'Voelde me een zombie’ 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50