Hoe millenial mommy’s over seks denken

Hoe millenial mommy’s over seks denken
  • in Moeder
  • 0
  • 4415
  • 01/10/2018

Het moederschap en seks is soms een lastige combinatie, want kinderen kunnen nu dodelijk vermoeiend zijn en dat heeft nu eenmaal zijn weerslag op je seksleven. Althans, dat nemen we over het algemeen aan. Maar niets is minder waar. Millenial mommy’s hebben zo hun eigen mening over seks.

Het komt erop neer dat het een groot misverstand is dat moeders weinig tot geen behoefte hebben aan seks of niet meer kunnen genieten van seks. Uit onderzoek onder 1.000 moeders van 22-37 jaar blijkt dat maar liefst 61 procent van de ondervraagden juist meer behoefte heeft aan seks. Ook blijkt dat millenial mommy’s het meerdere keren per week doen. Zo bekent 18,9 procent van de ondervraagde vrouwen dat ze drie keer per week seks hebben, 29,2 procent vrijt twee tot drie keer per week en 25,7 procent doet het een keer per week.

Lees ook:
Dit zijn de beste seksstandjes na je bevalling

Vermoeidheid

13,3 Procent zegt juist weer minder dan een keer per maand seks te hebben. Als gevraagd wordt wat de reden is om weinig te vrijen dan zegt 42 procent dat vermoeidheid een rol speelt. Dat kwam ook al naar voren in een eerder bericht op BabyBytes.

Ook vindt maar liefst 73,9 procent van de vrouwen dat de seks hetzelfde of zelfs beter is dan voor de bevalling.

Hoe sta jij erin? Is je seksleven na je bevalling minder, hetzelfde of juist beter geworden?

Bron: SheKnows.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50