Hoe is het nu met het zonnetje in de originele Teletubbies?

Hoe is het nu met het zonnetje in de originele Teletubbies?

'Het zonnetje lacht, de lucht is blauw, Teletubbies kom maar gauw!' En dan kwam een stralend zonnetje met een schattig babygezichtje op. Maar wie zit er eigenlijk achter dat schattige gezichtje in de originele Teletubbies?

Het gezicht van het Teletubbies-zonnetje is de inmiddels 25-jarige Jess Smith. Toen ze net was geboren, had de producent van de Teletubbies de ziekenhuismedewerkers gevraagd of ze hem een seintje konden geven als ze een guitige baby zagen. Dus dat deden ze en werd Jess gecast vanwege haar schattige lach.

Lachen naar zichzelf

Ze kan zich zelf niets van die periode herinneren maar kan alleen vertellen wat haar is verteld. 'Tijdens de opnamen lieten de producers mij voor een camera met daarnaast een spiegel zitten. Ik lachte dus gewoon naar mezelf.'

Wat doet ze nu?

Inmiddels doet ze iets wat helemaal niets met televisie te maken heeft. Ze werkt namelijk in de beveiligingssector en heeft plannen om te gaan reizen en meer van de wereld te zien voordat ze zich gaat settelen.

Teletubbies nu op Netflix te zien

De originele versie van de Teletubbies werd van 1997 tot 2001 geproduceerd, maar jarenlang herhaald op televisie. Nu is er weer nieuw leven ingeblazen en zijn Ticky-Winky, Dipsy, Laa Laa en Po te zien op Netflix. Het programma is wel vernieuwd en dat betekent, tot teleurstelling van vele fans, dat het zonnetje een nieuw gezichtje heeft gekregen.

Lees ook:

Is televisie kijken echt zo slecht voor je kind?
Super handig: zo maak je je iPhone of iPad peuterproof!

Bron: AD.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50