Het grootste kortingsfeest van Prénatal: de Mega Mazzeldagen! 

Het grootste kortingsfeest van Prénatal: de Mega Mazzeldagen! 

Word je ook zo blij van het woord 'korting', zeker in deze dure tijden? Prénatal maakt er elk jaar weer een groots event van. Van vrijdag 24 maart om 18:00 uur tot en met zondag 2 april 23:59 regent het kortingen tijdens de Mega Mazzeldagen. Handig voor je babyuitzet en fijn voor je portemonnee! 

Er gaat een wereld voor je open als er een kleintje komt, vanaf dat moment komt er nogal wat op je af. Aangezien jij het liefst het beste voor het beste voor je (ongeboren) kleine wilt, is het natuurlijk heel fijn als je de mooiste spullen mét korting kunt kopen.

Korting op alles  

Tijdens de Mega Mazzeldagen geeft Prénatal de hoogste kortingen van het jaar. Het is het ideale moment als je je babyuitzet compleet wilt maken. Ga je voor die prachtige wieg, die stijlvolle kinderwagen, aankleedkussens, een babyfoon, fijn beddengoed, of kleding voor je newborn? Dan is dit het moment om je slag te slaan. 

Niet alleen voor baby's 

Ook als je al een kleintje hebt, haal je veel voordeel tijdens dit kortingsfeest! Dit is de kans om de garderobe van je kleine flink aan te vullen. Of om een nieuwe kinderstoel, kinderservies, drinkbekers of een loopfiets voor een zachte prijs aan te schaffen.

Mega Mazzeldagen Prenatal

Dagdeals en winacties 

Naast de hoge kortingen is er elke dag een dagdeal die je niet wilt missen én er zijn heel veel winacties waarbij je kunt meedingen voor de mooiste prijzen. 

Tip

We kunnen ons voorstellen dat je met al die kortingen misschien de neiging krijgt om meer te kopen dan je eigenlijk zou willen. Om dat te voorkomen: tip je familie, vrienden en familie op dit fijne kortingsevent, zodat ze je mooie, maar vooral handige spullen cadeau kunnen geven voor een super zachte prijs! 

Wil je niets missen van de Mega Mazzeldagen? Houd Prénatal.nl dan scherp in de gaten en vergeet ook niet om je mamavriendinnen op de hoogte te stellen! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50