Handige spullen voor ouders met weinig ruimte in huis

Handige spullen voor ouders met weinig ruimte in huis

Baby's kunnen zelf dan wel klein zijn, maar aan spullen hebben ze een grote hoeveelheid nodig. Denk hierbij aan een ledikantje, een kinderwagen en niet te vergeten: de luiers! Hieronder vind jij de lijst met handigste spullen voor baby's als je niet zoveel ruimte hebt! 

Een opvouwbare kinderwagen 

Een kinderwagen is een 'must-have' voor je kleintje. Maak hem opvouwbaar en je kan hem overal mee naar toe nemen!  

Een verstelbare keukenstoel 

Een kinderstoel is altijd handig om te hebben, maar iedereen weet het: kinderen groeien als kool. Wat je kan doen als ouders, is een verstelbare keukenstoel nemen. Aangezien je kindje, zeker in het eerste levensjaar, heel veel lichamelijke veranderingen doorgaat, is zo'n stoel ontzettend handig! 

Tegenwoordig bestaat er ook een stoel die je aan de tafel klemt en dus perfect is voor on-the-go! Zangeres Mandy Moore gebruikt deze voor haar zoontje Gus en het is ideaal! 

Mandy Moore deelt video van kinderstoel en fans zijn razend enthousiast

Een compact bad 

Badtijd is voor kinderen heel leuk of ze vinden het helemaal niks. Gelukkig hoef je je bij je pasgeboren kindje geen zorgen over te maken, omdat ze nog zo klein zijn. Daarom is een compact bad ideaal voor kleine huishoudens, want na badtijd zet je hem gewoon weer in de hoek of ruim je hem op en voilà! 

Een kleine luiertas 

Wie zegt dat je een grote luiertas mee moet nemen heeft niet altijd gelijk, want er bestaan genoeg leuke luiertassen die klein en compact zijn en hun werk goed doen! Tegenwoordig heb je zelfs mooie kleurtjes, dus de keuze is reuze. 

Wat vind/vond jij het handigste item van je uitzetlijst? 

Lees ook

 

Deze 10 super handige babyspullen WIL JE HEBBEN!
Huishouditems die het leven net even makkelijker maken

Bron: Huffpost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50