Mandy Moore deelt video van kinderstoel en fans zijn razend enthousiast

Mandy Moore deelt video van kinderstoel en fans zijn razend enthousiast

Een hoge stoel is natuurlijk een noodzaak bij de komst van een kleine en vaak zijn ze nogal standaard. Actrice Mandy Moore heeft daar een stokje voor gestoken en deelde een video van haar tweejarige zoontje Gus en zijn nogal speciale kinderstoel...

Instagram 

In de video zien we zoontje Gus al 'benenbungelend' aan tafel zitten, terwijl manlief Taylor hem (probeert) eten te geven. Met aan tafel bedoelt we trouwens niet met een aangeschoven stoel, maar eentje die aan de tafel vast zit!  

Inglesia Fast Table chair 

De kinderstoel in kwestie is de Inglesia Fast Table chair en werkt als volgt:  

Je draait de klemmen van de stoel op de rand van de tafel, voegt het optionele dienblad toe en schuift je uk in zijn stoel. Super innovatief! Bovendien kan hij worden ingeklapt en past hij in een reistas, zodat hij makkelijk mee te nemen is naar een restaurant of naar opa en oma als je kleintje gaat logeren! 

De Princess Diaries-actrice is niet de enige enthousiaste moeder. Met ruim 6500 reviews is de kinderstoel een echte hit!

Zou jij deze kinderstoel kopen voor je kleine of heb je misschien al iets soortgelijks? 

Lees ook

Leren proeven: zó doe je dat volgens voedingsdeskundige Roos
De lust-ik-niet fase: 5x tips om ermee om te gaan

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50