Huishouditems die het leven net even makkelijker maken

Huishouditems die het leven net even makkelijker maken

Het huishouden kan soms een hele klus zijn. Poetsen, schoonmaken, boodschappen en de was: het kan soms echt even te veel zijn. Niet getreurd, want wij hebben de beste huishouditems voor jou op een rijtje gezet! 

Een zeven-in-één snelkookpan 

Zin in soep of heb je een vlees-craving? Dat kan met deze zeven-in-één snelkookpan! Even snel een ontbijtje fixen? Je kan zelfs yoghurt maken in deze pan. Dit veelzijdige pannetje maakt alles wat je maar wilt in veel minder tijd dan normaal. Als je niet weet waar je moet beginnen met recepten en moet zoeken naar recepten, check het internet! 

Make-up multifunctionele stick 

Voor alle mama's die zich graag willen opmaken in de ochtend maar er gewoon niet aan toe komen, is een multifunctionele make-up stick ideaal. Gebruik 'm als blush, lipstick of zelfs oogschaduw. Je kan ze al kopen bij de drogist vanaf € 4,99 en zijn een geweldige tijdsaver! 

Een snijmachine voor groenten 

Heb jij een hekel aan groenten snijden voor het avondeten en neemt het veel te veel tijd in beslag? Dan is een snijmachine perfect voor jou! Online zijn er genoeg (voordelige) opties te vinden! 

Een weekmenu bord 

Het is altijd moeilijk om elke dag weer een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Dit kan eenvoudiger, want door gebruik van een weekmenu bord weet iedereen in huis wat ze kunnen verwachten tijdens het avondeten En door het op te schrijven, creëer je ook wat meer rust in je hoofd. Je hoeft nou niet per se een kunstenaar te zijn om een mooi bord te maken, want je kan gewoon een whiteboard of krijtbordje gebruiken! 

Welke huishouditems maken jouw leven makkelijker? 

Lees ook

Deze zes fases van De Was in een gezin herkent iedere moeder
Huishoudelijke taken die je tijdens de zwangerschap beter kunt laten

Bron: huffpost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50