Grappig: drieling reageert heel verschillend op voeding

Grappig: drieling reageert heel verschillend op voeding
  • in Voeding
  • 1
  • 762
  • 02/11/2023

Geen een baby is hetzelfde, zelfs niet als je een drieling bent. Dat laat Jocelyn, moeder van drieling Juniper, Eden en Willow zien in deze TikTok die compleet viraal is gegaan.

“Ze verschillen zó van elkaar", zegt de moeder van de twee maanden oude tweeling. Om dat te laten zien, plaatste ze op TikTok een video van de drie kleintjes als ze net hun voeding hebben gehad.

Zo zet Juniper een keel op, omdat hij meer wil eten, ligt Willow er heel tevreden bij en ligt Eden er helemaal af met haar oogjes dicht. ‘Op het moment dat ik dit aan het filmen was, was mijn vrouw Daniela in de keuken om nog een flesje voor hem te maken.”

Video

De video van de drieling die net is gevoed, is inmiddels al ruim 11 miljoen keer bekeken. En dat is niet zo gek, want hij is heel grappig om te zien:

@lesbihonest_20 Took this while we waited for more milk to heat up for our hungry Juni boy! Its crazy how much they are growing into 3 unique individuals. I love learning more about them ever day. #tripletsoftiktok #tripletmom #newbornbabies #fyp #triplets #tripletlife original sound - Lesbi_Honest_20

Meer verschillen

Hun reactie op de voedingen is niet het enige waarin de drie verschillen. “Willow is altijd vroeg wakker, Eden is een nachtdiertje en Juniper ligt er ergens tussenin", aldus mama Jocelyn.

Hoe is jouw kleine als hij net is gevoed? Wil hij ook meer, of is ‘ie tevreden of valt hij meteen in slaap?

Lees ook:

Grappige video: vader probeert drieling en peuter aan te kleden
Vrouw die zelf van een drieling komt, bevalt van een drieling

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Chudo

    Aah kleine drollies❤

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50