Vrouw die zelf van drieling komt, bevalt van drieling

Vrouw die zelf van drieling komt, bevalt van drieling

Een bijzondere geboorte in Noorwegen, de 31-jarige Judit beviel in Oslo van een drieling. Nu worden er natuurlijk vaker drielingen geboren, maar dit geval was wel heel speciaal. Judit is zelf namelijk ook van een drieling.

35 weken

“De kans dat een drieling zelf ook een drieling krijgt is één op zes miljoen”, kreeg ze van de dokter te horen bij de ontdekking. Na bijna 35 weken zwangerschap beviel Judit van twee jongens en een meisje. De baby’s kregen de namen Filip Alexander, Amelia Helena en Henrik Mikael.

Knuffelen

Moeder en kinderen maken het goed: “We hebben al veel geknuffeld met onze ouders en tantes. We moeten nog wel groeien en aankomen, leren om voeding te krijgen van de fles en de borst en onszelf op temperatuur leren houden”, schrijft de kersverse moeder op Instagram uit naam van haar pasgeboren drieling.

Lees ook:
De populairste Noorse babynamen, hip en kort

 

 

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50