Grappige video: vader probeert drieling en peuter aan te kleden

Een aantal weken terug verscheen er een filmpje online (zie onder) waarin een moeder in haar eentje een drieling en peuter probeerde om te kleden, wat – zoals te zien – nogal een heikel karwei bleek. Nu is de vader van het stel aan de beurt: hij gaat de strijd aan om de drieling en peuter sneller om te kleden dan zijn vriendin!

Want doe het ze maar na: een peuter en een drieling op bed leggen en dan proberen ze aan te kleden zonder dat ze van het bed vallen/op het bed springen/het bed onder plassen. Nadat de hilarische video van moeder Corrie-Lynn Whyte viraal ging, is vader Dan Gibson aan de beurt. Hij gaat de strijd aan om de kinderen sneller in hun pyjamaatjes te krijgen dan zijn vriendin. Inmiddels wordt zijn video ook al miljoenen keren bekeken. 

Wie de wereldkampioenschappen baby’s aankleden gewonnen heeft? Dat is papa Dan geworden, met een voorsprong van dertien seconden. Maar hé: hij gebruikte onesies terwijl moeder Corrie-Lynn moest struggelen met drukknoopjes. Niet helemaal eerlijk natuurlijk… ;-)

Zie hier nog een keer de video van de moeder met haar drieling en peuter.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden