Video: vader bedenkt hilarische manier om geslacht kind te achterhalen

Video: vader bedenkt hilarische manier om geslacht kind te achterhalen

Wat als je vrouw het geslacht van je ongeboren kind pas wil weten tijdens een gender reveal party, maar je als vader niet zo lang kunt wachten? Daar heeft deze vader wel een oplossing voor gevonden.

Papavlogger Mark Hoyle, bekend van LadBaby, vindt het verschrikkelijk dat zijn vrouw het onthullen van het geslacht van hun ongeboren baby wil uitstellen totdat ze het gender reveal feestje gaan geven. Dat duurt namelijk nog weken. Zo lang kan hij niet wachten! Daar moet wat op te verzinnen zijn. In onderstaande video schakelt hij een vriend in, regelt hij een roze en een blauw pak, trekt hij zijn vrouw de tuin in en overtuigt hij haar dat ze de knop van de bladerenblazer aandoet…

Lees ook:
Zoontje verpest gender reveal-party

Het is een beetje lange video, maar je MOET ‘m echt even bekijken. Hij is hilarisch:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50