Zoontje verpest gender reveal-party

Zoontje verpest gender reveal-party

Wordt het een jongen of een meisjes? Bij en gender reveal-party loopt de spanning soms hoog op, want wat wordt het? De spanning op dit feestje werd helaas verpest door de toekomstige grote broer, die voordat het feestje überhaupt begon de uitslag verraadde.

Op Facebook is een video te zien van een moeder die nietsvermoedend met de ballon met daarin verstopt de kleur van het geslacht, naar de auto loopt. Plotseling komt haar zoontje van achteren die met een speelgoedzwaard aan het spelen is. Je raadt het al: hij steekt zijn zwaard in de ballon en dan verspreidt de confetti zich overal. De kleur? Roze, het is dus een meisje…

Lees ook:
Leuke ideetjes voor een gender reveal-party

Verbazing

Wat de moeder precies tegen haar zoon zegt, is niet duidelijk. De mensen die op de post hebben gereageerd zijn hier een beetje verbaasd over, omdat ze zo klam blijft.

“O jeetje, waarom blijft ze zo kalm? Ik zou ter plekke veranderen in de Hulk.” Een ander zou weer de slappe lach krijgen: “Als mijn zoon de ballon zou kapot maken, zou ik in lachen uitbarsten. Ik kan er niks aan doen maar ik moet altijd lachen als er iets stoms gebeurt.”

Bron: TheBump.com

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Soccer-Mom

    Nadeel van zo'n party. Het kan fout gaan. Het is zoals het is. Er staan trouwens een paar typefoutjes in dit artikel.

  • Barbamammie79

    Ik snap haar rustige reactie wel

    .... mixed emotions

    Misschien loopt ze juist weg omdat ze anders bang is dat ze heel boos op het jochie wordt. .... en tja, dat is het ook niet waard. Dit is eigenlijk een moment waarop enorm geschiedenis geschreven wordt.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

10 leden zijn nu online
Aanmelden