Zoontje verpest gender reveal-party

Zoontje verpest gender reveal-party

Wordt het een jongen of een meisjes? Bij en gender reveal-party loopt de spanning soms hoog op, want wat wordt het? De spanning op dit feestje werd helaas verpest door de toekomstige grote broer, die voordat het feestje überhaupt begon de uitslag verraadde.

Op Facebook is een video te zien van een moeder die nietsvermoedend met de ballon met daarin verstopt de kleur van het geslacht, naar de auto loopt. Plotseling komt haar zoontje van achteren die met een speelgoedzwaard aan het spelen is. Je raadt het al: hij steekt zijn zwaard in de ballon en dan verspreidt de confetti zich overal. De kleur? Roze, het is dus een meisje…

Lees ook:
Leuke ideetjes voor een gender reveal-party

Verbazing

Wat de moeder precies tegen haar zoon zegt, is niet duidelijk. De mensen die op de post hebben gereageerd zijn hier een beetje verbaasd over, omdat ze zo klam blijft.

“O jeetje, waarom blijft ze zo kalm? Ik zou ter plekke veranderen in de Hulk.” Een ander zou weer de slappe lach krijgen: “Als mijn zoon de ballon zou kapot maken, zou ik in lachen uitbarsten. Ik kan er niks aan doen maar ik moet altijd lachen als er iets stoms gebeurt.”

Bron: TheBump.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50