Foto’s: zo ziet het eruit om een jongensgezin te hebben

Foto’s: zo ziet het eruit om een jongensgezin te hebben
  • in Moeder
  • 3
  • 11899
  • 02/03/2018

Als je drie jongens hebt dan kun je misschien wel voorstellen dat dat een gezellige drukte is. Fotografe Sara Easter legde haar dagelijkse leven met haar drie zoontjes van 4, 7 en 9 jaar vast en laat zien hoe het eruit ziet om een jongensgezin te hebben.

“Ons huis ziet er meestal uit als een ware veldslag. Er is altijd iets van chaos om ons heen.” Toch wil de fotografe die momenten zich graag herinneren. “Over twintig jaar wil ik graag terugkijken op hun slaperige kopjes op een zaterdagochtend, hoe ze eruit zagen als ze een hele dag buiten op avontuur waren geweest of op die momenten dat ze een paar seconden aardig tegen elkaar waren.”

Lees ook:
15x zo weet je dat je moeder van een zoon bent

Prachtige foto's

En dit is het prachtige resultaat:

jongensgezin

jongensgezin

jongensgezin

jongensgezin

jongensgezin

 

 

Bron: BoredPanda.com
Foto's: Sara Liz Photography

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50