Fietstocht in Dongen georganiseerd voor Oekraïense kinderen 

Fietstocht in Dongen georganiseerd voor Oekraïense kinderen 

Sinds de oorlog in Oekraïne is er veel veranderd voor iedereen. Families en gezinnen moesten alles achterlaten en zij verdienen, volgens non-profit organisatie Lions Club Donge Vallei​, net dat extra beetje aandacht. Daarom organiseert deze organisatie een fietstocht, op 23 april aanstaande, speciaal bedoeld voor deze kinderen. 

Non-profit 

Lions Club Donge Vallei draagt graag een steentje bij en heeft om deze reden speciaal een fietstocht georganiseerd voor deze kinderen en hun gezin. Deze club is een non-profit organisatie die evenementen en acties organiseert om fondsen te werven voor goede doelen. 

De 40 kilometer lange tocht begint tussen 12:30 uur en 13:30 uur en bevat genoeg rustmomenten en ontspanning. De route kan ontvangen worden bij aanvang van de fietstocht. De opbrengsten zijn geheel ten bate van de kinderen van de Oekraïense vluchtelingen, die nu thuis zijn in deze omgeving.  

Wat een prachtig initiatief! 

Zou jij meedoen aan deze fietstocht? 

Lees ook

100.000 boeken per jaar uitdelen: twee vaders zijn op een missie!
Mentale gezondheid: deze twee vragen stelt Kelly Clarkson aan haar kinderen

Bron: Dongen.nieuws

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


  • Baby323

    Mooi hoor! Zijn de Syrische kids of andere gevluchte kinderen ook welkom?? ☺️

  • Sharon

    Ik denk dat je dat even via de organisatie moet uitzoeken.

  • Baby323

    Het was meer een bewustwordingsvraag… uit ervaring vanuit werk. 🙃

  • Sharon

    Ik snap dat het een bewustwordingsvraag is, alleen dit artikel wordt geschreven nav informatie die ergens opgevangen/gelezn word. Ik gok niet dat de organiserende partij het leest.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50