Mentale gezondheid: deze twee vragen stelt Kelly Clarkson aan haar kinderen

Mentale gezondheid: deze twee vragen stelt Kelly Clarkson aan haar kinderen

Mentale gezondheid is zo'n begrip dat tegenwoordig erg hoog ligt. Door sociale media en de hoge verwachtingen waar we allemaal aan willen voldoen kan deze mentale gezondheid soms een dipje krijgen. Kelly Clarkson heeft hier iets op gevonden en het is zo simpel! 

Trotse moeder 

De 'Since U Been Gone'-zangeres is een trotse moeder van haar achtjarige dochtertje River en haar zesjarige zoontje Remington. Elke dag voor het slapengaan vraagt ze hun allebei twee simpele, maar effectieve vragen om de mentale gezondheid van haar kindjes op peil te houden.  

Ben je gelukkig? 

De zangeres werd geïnterviewd voor de podcast The Angie Martinez IRL Podcast en onthulde welke vragen ze haar kinderen stelt. Het antwoord kan heel wisselvallig zijn. Soms reageren ze positief en soms negatief, maar de scheiding van hun ouders is een grote factor in hun emoties. 

Gescheiden 

Kelly 2022 scheidde in maart 2022 namelijk van haar ex-man Brandon Blackstock en dit heeft de nodige gevolgen gehad. Ze doen nu aan 'co-parenting', maar dit is volgens het stel soms toch nog wel moeilijk voor de kids. Ze vertelt: ''Ik snap het. Ik kom ook uit een gescheiden gezin en ik begrijp het. Dat is balen, maar we gaan het oplossen. Ze zijn zo geliefd door ons beiden en dat is het belangrijkste.'' 

Welke vragen stel jij je kind regelmatig? 

Lees ook

Taboe: mentale belasting als moeder
Hartverwarmend: zo beleeft jouw kindje een 'rotdag'

Bron: sheknows

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50