Een wonder, moeder en draagmoeder worden op hetzelfde moment zwanger

Een wonder, moeder en draagmoeder worden op hetzelfde moment zwanger

Een Amerikaans koppel in verwachting van een kindje via een draagmoeder, werd blij verrast toen moeder Andrea Valentine tegen alle verwachtingen in zelf ook zwanger bleek te zijn. “Ze hadden mij verteld dat ik nooit zwanger zou worden”, aldus de kersverse moeder.

IVF

Inmiddels heeft het stel twee gezonde kinderen die 24 dagen na elkaar geboren zijn. In 2013 trouwden Andrea en James, maar al snel bleek dat zwanger worden moeilijk ging. In 2014 begonnen ze met IVF-behandelingen, zonder resultaat.

Lees ook:
Schitterende foto’s: wensmoeder helpt draagmoeder bij bevalling

Draagmoeder

Hun buurvrouw Tawnee Gonzalez wilde graag helpen. “Ik wilde graag hun draagmoeder worden, James en Andrea verdienden het gewoon om ouders te worden”, zegt de draagmoeder tegen Good Morning America.

Ook zwanger

In februari 2018 was het zover. Er werd een embryo bij Gonzalez geplaatst en een week later werd bekend dat ze zwanger was. Een dag later kwam Andrea erachter dat ze zelf ook zwanger was via de natuurlijke weg.

Hoop

Andrea hoopt dat ze met hun verhaal andere koppels, die alle hoop verloren zijn, helpt. “Als het niet lukt om kinderen te krijgen, dan zou je door dit verhaal weer hoop moeten krijgen”, zegt ze.

Ken jij iemand die hoorde dat ze niet zwanger kon worden, waarbij het toch gelukt is?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50