Schitterende foto’s: wensmoeder helpt draagmoeder bij bevalling

Schitterende foto’s: wensmoeder helpt draagmoeder bij bevalling

De Canadese geboortefotograaf Kim Brooks heeft al heel wat bevallingen vast mogen leggen. Onlangs had ze een nieuw mooi project: een wensmoeder die de draagmoeder van haar kind helpt tijdens de bevalling.
 
Wensouders Heather en Craig Dunbar wilden ontzettend graag een kindje krijgen. Maar door gezondheidsproblemen van Craig (hij had een nierfalen en ontving uiteindelijk een nieuwe nier via een transplantatie), werd de kinderwens uitgesteld. Hierdoor ging het zwanger worden niet zo makkelijk als ze hadden gehoopt. Na vijf mislukte IVF-pogingen besloot het stel voor de mogelijkheid van draagmoederschap te gaan.

Zwanger
Na een lange zoektocht kwam het koppel in contact met Christine Crook. Christine wilde graag iemands baby dragen nadat ze vijftien jaar geleden zelf een dochter had gekregen. Na twee IVF-pogingen werd Christine zwanger van de baby van Heather en Craig: een meisje.

‘Het was ongelooflijk mooi en ontroerend’, vertelt geboortefotograaf Kim aan Huffington Post. ‘De blijdschap van Christine toen ze de baby aan Heather gaf, was het mooiste dat ik ooit heb gezien. Zowel opluchting, als blijdschap en vrijgevigheid.’ 

Bekijk hier de prachtige foto’s. 

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden