Een regenboog baby fotoshoot met een hele bijzondere twist

Een regenboog baby fotoshoot met een hele bijzondere twist
  • in Baby
  • 0
  • 17716
  • 13/05/2021

Fotografe Natasha maakt prachtige fotoseries van baby's met haar bedrijf 'Birth Unscripted'. Zo kwam ze ook in aanraking met de familie Haggerton. Met deze familie maakte ze een hele hoop mee in de afgelopen paar jaar waaronder de geboorte van hun eerste kindje.

Lees ook:
Prachtige regenboog-zwangerschapsshoot gaat viraal
Deze zwangerschapsfoto's zijn echt adembenemend!

Adoptie

Voor deze gelegenheid had de familie contact met haar gezocht om foto's te kunnen maken, het lot besloot echter anders, de baby overleed al in het ziekenhuis. Een jaar later kreeg het koppel een telefoontje met de mededeling dat er elk moment een babytje geboren kon worden die meteen een liefdevol gezin nodig had. De man van het stel, Jim Bob, is zelf geadopteerd en dus twijfelde hij geen moment. Het stel nam direct contact op met Natasha zodat ze dit bijzondere moment ook weer kon vastleggen.

Drie geboortes

"Ze belden mij en vroegen me meteen te komen. Ik liet alles uit mijn handen vallen en snelde naar het ziekenhuis zodat ik samen met het gezin op de komst van dit kleine nieuwe babytje kon wachten," aldus Natasha. "Ik wist het op dat moment niet maar het stel was er kort daarvoor achter gekomen dat ze in verwachting waren!" Dus een aantal maanden later, was Natasha uiteindelijk bij de derde geboorte aanwezig binnen deze familie.

Regenboog baby jongen of meisje?

Een regenboog baby is de baby die wordt geboren nadat een eerder kindje verloren is. Dat zou deze baby dus zijn voor het stel. Tijdens de zwangerschap werd bekend dat het stel een dochtertje zou gaan krijgen. Een regenboog babymeisje. Of ze nog niet genoeg hadden meegemaakt in de afgelopen jaren bleek ook dit heel anders te zijn dan ze in eerste instantie dachten en kregen ze een jongetje. Dit was op de echo steeds verkeerd gezien, bijzonder!

Twee regenboog baby's in een jaar tijd

Omdat dit verhaal zo bijzonder is, kun je wel zeggen dat dit stel twee regenboog baby's kreeg in een jaar tijd. Om dit bijzondere feit vast te leggen, regelden ze een hele bijzondere fotoshoot met Natasha. Tijdens deze fotoshoot wilden ze iets doen waardoor de drie jongetjes voor altijd met elkaar verbonden waren. Dus maakte Natasha een regenboog met aan elke uiteinde een baby en een vlinder in het midden die hun overleden broertje representeerde die het jaar daarvoor geboren werd en overleed.

Ontzettend bijzonder om te zien en wat een prachtig verhaal!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50