Echte Gooische moeder Leslie schrijft boek: 'Mama huilt harder!'

Echte Gooische moeder Leslie schrijft boek:
  • in Moeder
  • 1
  • 757
  • 20/05/2024

In de tweede aflevering van Echte Gooische Moeders is Leslie Keijzer open over haar verleden met depressie. Ze heeft een postnatale depressie gehad en heeft hierover een boek geschreven.

Het boek

Een aantal weken geleden heeft Leslie een post op Instagram gedeeld. Hierin vertelt ze dat zij antidepressiva slikt. In haar boek vertelt zij hier veel meer over en wat antidepressiva voor haar heeft gedaan. Zij geeft aan dat antidepressiva haar laatste redmiddel was. “Ik wil niet dat mensen denken dat ze een pil moeten nemen en dat het dan beter gaat, maar bij mij is dat wel het geval”, zegt Leslie in de tweede aflevering van Echte Gooische Moeders.

Nu heeft Leslie er dus een boek over geschreven. “Ik vind het doodeng dat mijn verhaal nu de wereld in gaat. Eerlijker dan dit wordt het niet.”

Leslie schrijft in haar boek 'Mama huilt harder' eerlijk over het beginnende moederschap. Wat als je harder huilt dan je baby, maar geen idee hebt waarom? Leslie Keijzer krijgt beide keren na de geboorte van haar zoontjes (4 en 2 jaar) last van intense neerslachtige en angstige gevoelens. Door de huisarts wordt ze naar huis gestuurd maar pas later ontdekt ze dat het om een postpartum depressie gaat.

Het doel

Leslie hoopt dat dit boek een steun is voor alle vrouwen die hetzelfde doormaken, ze ontvangt volgens haar veel berichtjes van moeders die hetzelfde doorgaan.  “Ik hoop dat mama’s zich niet meer alleen voelen en familie en vrienden meer begrip tonen”, staat onder de Instagram post van Leslie tijdens haar boeklancering.

Lees ook:

Kijktip: de documentaire 'Spijtmoeders'
Babynamen van influencers zijn helemaal hot!

Beeld: Instagram.com/Leslie_Keijzer 
Uitgeverij Luitingh-Sijthoff

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Assiral

    Lijkt me een mooi boek. En wat erg dat ze meermaals naar huis is gestuurd door de huisarts.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50